Food porn, robot-obers en raketgeleerden
Wat hebben food porn, robot-obers en raketgeleerden nou met elkaar te maken? Eigenlijk best veel. Dat ontdek je als je de film van het Knowledge Event van de Hotelschool Management School Maastricht kijkt. Onder leiding van presentatrice Simone van Trier krijg je een kijkje in de keuken van de hotelschool. Nee, niet in de keuken van het restaurant. Maar in de keuken van: Future of Food, Global Minds @ Work en Data-driven Hospitality.
Sinds vorig studiejaar zijn deze lectoraten van Zuyd Hogeschool verbonden aan de hotelschool. Maar wat doen ze precies? Ter ere van de 71ste verjaardag van de hotelschool, gaat alumna Simone van Trier op onderzoek uit. ‘Ik bevind me op heilige grond. Want in de jaren tachtig heb ik het grote voorrecht gehad hier zelf te mogen studeren. Nooit gedacht dat ik hier nu in 2021 terug zou zijn om dit programma te presenteren’, zegt ze met een stralende lach voordat ze de lectoren Dai-In Danny Han, Ankie Hoefnagels en Martijn Zoet het hemd van het lijf vraagt.
De film is hier te zien.