Nieuws
Nieuws

Ongekend hoge scores voor kwaliteit onderwijs en sfeer Zuyd

Het is weer die tijd van het jaar: de resultaten van de Nationale Studenten Enquête zijn bekend! Zuyd scoort op alle thema’s boven de landelijke benchmark én boven de scores van vorig jaar. Vooral de thema’s docenten, sfeer en betrokkenheid en contact scoren hoog. Studenten voelen zich prettig bij Zuyd en kunnen zich goed ontwikkelen, aldus de resultaten.

Vanuit het College van Bestuur zegt André Postema: “We zijn ontzettend trots op deze scores. Het is precies wat we met onze strategie ‘Het begint met jou’ beogen. Het is mooi om te zien dat onze studenten zich hier thuisvoelen. En dat ze de inzet van onze collega’s zo goed waarderen.” Saskia Brand-Gruwel vult aan: “De positieve ontwikkeling die we eerder al zagen in de Keuzegids zien we nu ook in de resultaten van de NSE terug: de kwaliteit van ons onderwijs en de sfeer bij Zuyd scoren ongekend hoog en dat is fantastisch!”

Bekijk de volledige resultaten.

Over de NSE

De NSE is een grootschalig landelijk onderzoek dat studenten in het hoger onderwijs vraagt naar hun mening over hun opleiding en onderwijsinstelling. Naast de zes hoofdthema’s krijgen studenten vragen over hun algemene tevredenheid, de sfeer op hun opleiding en of ze deze opleiding opnieuw zouden kiezen.